Segmen : Bloglist Oktober 2015 by Nysa

http://pemilikcintahati.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html
Lama tak join bloglist kan..So hari ni sempena esok nak raya maka marilah kita join bloglist cik Nisa..Tak susah pon just follow blog cik Nisa Kecik comel tu..then tinggal le jejak korang...Jom join reramai kan...

6 comments:

KhoirunAnnisyak said...

hai thankyou so much sebab join and support segmen :)

have a nice day

QasehnyaRania said...

selamat bersegmen

Khai♥Rin : anies said...

selamat bersegmen ya

Amir renovation said...

Assalamualaikum tuan/puan. Sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,waterproofing,buat porch,sambung rumah,buat pagar,vinyl floor dan wallpaper,landskap dan kolam hiasan,grill dan owning,dan keje civik lainnya.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,puchong,cheras,kl dan sekitarnya,bndr sri putra,nilai dan sepang.hubingi sy di no 0192945175 or wssp 01129110298. Tq

Amir renovation said...

Assalamualaikum tuan/puan. Sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,waterproofing,buat porch,sambung rumah,buat pagar,vinyl floor dan wallpaper,landskap dan kolam hiasan,grill dan owning,dan keje civik lainnya.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,puchong,cheras,kl dan sekitarnya,bndr sri putra,nilai dan sepang.hubingi sy di no 0192945175 or wssp 01129110298. Tq

Dyana Hassan said...

Hi, saja blogwalking and follow you back sebab awak pernah masuk GA saya before ni. Thanks ya!
Btw feel free to singgah and baca new blog entry sy http://minjee08.blogspot.my/2015/11/gaji-dah-masuk-jom-shopping-dorothy.html