Tudung Aidijuma Giveaway by Anies

http://aniesandyou.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html
GA kembali lagi..since aku salah seorang peminat Aidijuma..Maka mari la kita join..Mana tau rejeki dapat free..hehehe...so nak join boleh klik banner GA ni..Syarat pon tak susah dan tak banyak pon..just ikut je step dia mcm kat bawah ni:

1. Follow Blog Anies
    - Aku dah Follow

2.Buat Satu entry Bertajuk "TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by ANIES
(tulis je pengalaman/cerita menarik tentang tudung or mcm apa2 la...)
   - Pengalaman aku pakai tudung masa zaman sekolah memang tak suka nak lipat tudung..sampaikan ada seorg cikgu math siap warning pada geng2 aku..kalo kitaorang xlipat tudung nanti dia yang akan lipat tudung kitaorang tu...hehehe..geng tudung muncung..gler hebat rasa masa tu kalo tak lipat tudung..hehehe...kalo lipat tudung tu rs macam nerd je...)


GA ni start dari 14 sept hingga 24 sept 2015..so ada masa lagi nak join..Korang boleh cek hadiah-hadiah yang ditawarkan..menarik-menarik.....

2 comments:

Khai♥Rin : anies said...

#kitataklipattudungcikguyangpanas hahahaah

Khai♥Rin : anies said...

GOOD JOB n terima kasih kerana sudi support n join GA sy... insya allah...ada rezeki pasti tak ke mana2...

terima kasih sekali lagi.

salam ukhuwah,
anies